Traficant de migranţi căutat de autorităţile din Austria şi România, depistat de polițiștii de frontieră gălățeni

Poliţiştii de frontieră gălăţeni au depistat şi reţinut un bărbat cu dublă cetăţenie, română şi Republica Moldova, căutat de autorităţile din Austria şi România, care este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de migranţi, informează, luni, Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Galaţi, potrivit Agerpres.
Potrivit sursei citate, în Punctul de Trecere a Frontierei Oancea s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, pasager într-un autocar, un bărbat cu cetăţenie română şi Republica Moldova, în vârstă de 30 de ani.

La controlul de frontieră, s-a constatat că pe numele bărbatului sunt emise două alerte de punere în aplicare a unui mandat de arestare şi predare sau extrădare de către autorităţile din Austria, respectiv de către autorităţile din România, acesta fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de migranţi.

Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale aparţinând Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi în vederea luării măsurilor legale ce se impun.
Citiți mai mult:https://www.stiripesurse.ro/traficant-de-migranti-cautat-de-autoritatile-din-austria-si-romania-depistat-de-politistii-de-frontiera-galateni_2436310.html