Un business românesc din online atacă pieţele din Bulgaria, Ungaria şi Polonia

hashtag post viral web network media tag marketing trending speech bubble blogging blog website strategy concept - stock image

Online business agency este o companie cu capital 100% romanesc, cu o vechime pe piata comertului online din Romania de peste 10 ani, timp in care a onorat peste 2 milioane de comenzi. In prezent OBA aduna o echipa de peste 30 de angajati si estimeaza incheierea anului financiar cu o cifra de afaceri de 8 milioane de euro, potrivit unui comunicat de presă trimis de reprezentanţii companiei.

In componenta echipei se regasesc specialisti in fiecare departament specific al unui magazin online, de la operatori colete, operatori serviciu clienti, specialisti marketing, software developeri, graphic designers si pana la manageri de proiect si business analysti.

Concentrarea principală a OBA este de a se extinde pe pietele din Ungaria, Bulgaria si Polonia si estimeaza o dublare a cifrei de afaceri pana la finalul anului 2021.

„Consider ca analiza preliminara in detaliu a fiecarei piete reprezinta un element cheie in acest business. Fiecare tara are un profil al consumatorului specific, iar acest lucru ne obliga sa adoptam strategii diferite, cu precadere de marketing, pentru fiecare zona in parte. Pe de alta parte, depasirea barierelor lingvistice reprezinta un alt pion principal. Investitia in departamentul customer support in niciun caz nu trebuie sa fie una superficiala. Filosofia OBA este accea de a pune intotdeauna clientul pe primul loc, iar suportul pe care il oferim trebuie sa fie unul fara eroare. De accea avem in plan investitia viitoare in sisteme de suport care sa aiba la baza principii de AI (artificial intelligence) si care sa ne ajute sa comunicam mai bine cu toti clientii nostri, indiferent de volumul acestora”, spune Radu Tanase, CEO-ul OBA.
Citeşte întreaga ştire:https://www.businessmagazin.ro/actualitate/un-business-romanesc-din-online-ataca-pietele-din-bulgaria-ungaria-19361925