Un român a agresat patru polițiști în Spania. La Comisariat, s-a ascuns în toaleta femeilor

Un român în vârstă de 23 de ani este judecat în Spania, pentru un incident inedit. El a rănit patru polițiști, după ce a devenit agresiv într-un restaurant, scrie eldigitaldealbacete.com.

Incidentul a avut loc pe 10 septembrie 2017, dar românul este judecat abia acum, după aproape trei ani. Agenția EFE a divulgat elemente din dosar.

Proprietarul unui restaurant care vinde kebab l-a reclamat pe român, pentru că devenise agresiv. Doi polițiști locali au intervenit și au încercat să-l liniștească.

Românul a refuzat să se legitimeze, a vrut să plece și i-a lovit pe aceștia în timp ce era arestat. Scandalul a continuat la Comisariat, unde a amenințat și a lovit doi angajați ai Poliției Naționale.

De asemenea, procurorii susțin că în timp ce a părăsit celula pentru a merge la toaletă, românul s-a închis în toaleta femeilor. El a fost scos de alți patru agenți.
Citeşte întreaga ştire:https://stirileprotv.ro/stiri/international/un-roman-a-agresat-patru-politisti-in-spania-la-comisariat-s-a-ascuns-in-toaleta-femeilor.html