Un român din Spania și-a ucis băiețelul de 8 ani, apoi s-a lăudat cu crima în fața fiului său cel mare

Un român a șocat Spania. Bărbatul și-a ucis băiețelul în vârstă de opt ani, în locuința sa din Almeria, apoi s-a lăudat cu fapta comisă în fața celuilalt fiul al său, de 11 ani.
În aprilie 2018, românul și-a chemat fiul de opt ani în subsolul casei lor de pe Avenida del Mar de Balerma, Almeria, unde l-a înjunghiat mortal. Astfel, bărbatul a vrut să se răzbune pe soția sa, care îl anunțase cu câteva zile înainte că vrea să divorțeze, conform site-ului okdiario.com, citat de observatornews.ro. Din câte se pare, criminalul era obsedat de faptul că partenera sa de viață ar avea un amant.
După ce a comis fapta, Ionel M. și-a chemat celălalt fiu, în vârstă de 11 ani, în subsol, unde i-a arătat cadavrul fratelui său mai mic. Apoi, bărbatul și-a sunat soția și i-a spus că l-a ucis pe cel mai mic dintre copii. Femeia s-a îndreptat imediat spre casă, iar pe drum a fost sunată și de fiul ei cel mare, care i-a zis că tatăl său i-a arătat cadavrul fratelui mai mic. Justiția spaniolă nu a avut milă față de criminal.
După acest eveniment șocant, femeia a suferit o afecțiune mintală. La rândul său, băiatul de 11 ani al acesteia a avut nevoie de tratament psihologic. Recent, magistrații spanioli l-au condamnat pe român la închisoare pe viață. Aceștia i-au mai dat alți 12 ani și jumătate de închisoare pentru abuz în familie și pentru două infracțiuni de vătămare morală. Este a treia oară când Curtea Provincială din Almeria impune pedeapsa maximă prevăzută în Codul penal din Spania.
Citeşte întreaga ştire:https://www.libertatea.ro/stiri/roman-crima-spania-3232189