Un șofer român a făcut PRĂPĂD pe o șosea din Austria: Accident în lanț, după o manevră greșită

Pompierii Greifenburg au intervenit, duminică după-amiază, la o coliziune în lanț în municipiul Greifenburg. Un șofer român a provocat prăpăd pe șosea.
Un român în vârstă de 22 de ani care s-a întors pe un drum de pământ din Greifenburg im Drautal a provocat, duminică după-amiază, un accident în serie. Un șofer a frânat când a văzut manevra greșită a românului, însă alte vehicule nu au mai avut timp de manevră.

Românul a virat, aparent fără să se asigure, pe cărarea îngustă cu puțin înainte de ora 14:00, pentru a face o scurtă pauză acolo. Trei mașini aflate imediat în spate au fost implicate într-un accident imediat în spatele său. Șoferul primei mașini din spatele său, de 28 de ani, a frânat brusc. El a fost lovit din spate de un alt șofer de 42 de ani din Spittal și, la rândul său, de o tânără de 27 de ani din Villach.

Doar femeia din Villach a fost rănită; Toate cele trei mașini au suferit pagube substanțiale. 15 pompierii din Greifenburg au fost mobiliați în urma accidentului, informează Brigada Pompierii Greifenburg printr-un comunicat de presă.
Citeşte întreaga ştire:https://www.stiridiaspora.ro/un-sofer-roman-a-facut-prapad-pe-o-sosea-din-austria-accident-in-lant-dupa-o-manevra-gresita_456472.html