"> Un sportiv român calificat la Olimpiada de la Tokyo, declarația zilei: „Nu am timp de Coronavirus sau alți viruși de genul acesta” – strainatate.info

Un sportiv român calificat la Olimpiada de la Tokyo, declarația zilei: „Nu am timp de Coronavirus sau alți viruși de genul acesta”

Ionuț Stroe a venit la Campionatele Naționale de Atletism să îi cunoască pe atleții care vor merge la Tokyo și și-a făcut un selfie cu Marian Oprea, multiplul campion la triplu salt. Ministrul Tineretului și Sportului a participat la deschiderea Campionatelor Naționale de Atletism împreună cu președintele federației, Florin Florea și a ținut să îi cunoască pe doi dintre atletii calificați la Jocurile Olimpice de la Tokyo: Alin Firfirică ( aruncarea discului) și Claudia Bobocea ( 1500 m.).
”Așteptam să mă întâlnesc cu sportivii calificați la JO. Firfirică este una dintre marile noastre speranțe la Jocurile Olimpice și sper că va confirma, adică sunt sigur că va confirma”, a spus Ionuț Stroe, Ministrul Tineretului și Sportului. „Mă bucur foarte mult că am reușit să îl cunosc și că este alături de noi și încearcă să ne creeze toate facilitățile de care avem nevoie. Chiar a fost o deosebită plăcere să mă întâlnesc cu dânsul”, a anunțat și Alin Firfirică, campion național la aruncarea discului. Și dacă tot a petrecut câteva ore în mijlocul sportivilor, ministrul Stroe nu a plecat de la concurs până nu și-a făcut un selfie cu Marian Oprea, multiplu campion la triplu salt.
Firfirică nu mai vrea să audă de Coronavirus
Revenit în țară după un cantonament de o lună și jumătate în Portugalia, Firfirică spune că s-a saturat de agitația provocată de Coronavirus: ”Nu mă sperie Coronavirusul pentru că, uitați a venit canotajul din Italia, dar nu au nici o problemă. Am ales să mă duc la Snagov, să îmi continui pregătirea acolo. Vreau să mă axez pe sport, nu am timp de Coronavirus sau alți viruși de genul acesta”.
Citeşte întreaga ştire:https://www.prosport.ro/alte-sporturi/atletism/un-sportiv-roman-calificat-la-olimpiada-de-la-tokyo-declaratia-zilei-nu-am-timp-de-coronavirus-sau-alti-virusi-de-genul-acesta-%F0%9F%98%AE-18992547