Austria. Un român și-a pierdut trei degete iar mâna i-a fost aproape distrusă într-un accident GRAV de muncă

Un muncitor român din Austria a suferit un grav accident de muncă. Bărbatul și-a distrus mâna dreaptă în timp ce tăia iarba într-o grădină.
Incidentul s-a petrecut pe 25 august, într-o grădină din Bad Großpertholz, un oraș din districtul Gmünd. Acesta și-a pierdut trei degete și o bucată din palma unei mâini, fiind transportat de urgență cu elicopterul la UKH Linz, scrie publicația noen.at.

Potrivit sursei citate, românul în vârstă de 52 de ani lucra la amenajarea unui gazon. La un moment dat, mașina de tuns iarba s-a blocat, iar bărbatul a încercat să o curețe în timp ce motorul încă funcționa, pentru a îndepărta blocajul. Mâna i-a fost trasă în cuțitul rotativ și a fost rănit grav. Și-a pierdut trei degete iar mâna dreaptă i-a fost aproape distrusă.

Un echipaj de la Ambulanță a sosit imediat la fața locului și i-a acordat primul ajutor. Ulterior, acesta a fost transportat cu elicopterul de salvare la Spitalul Universitar din Linz.
Citeşte întreaga ştire:https://www.stiridiaspora.ro/austria-un-roman-si-a-pierdut-trei-degete-iar-mana-dreapta-i-a-fost-aproape-distrusa-intr-un-accident-grav-de-munca_450593.html