Italia. Ajutat de doi complici, un român fura maşini pe care le dezmembra. Prinşi, în toiul acţiunii

Carabinierii din Compagnia di Cerignola, în timpul unui serviciu de patrulare a zonelor periferice ale orașului, au ajuns la Tressanti, lângă râul Carapelle. În zonă, au observat prezența trei persoane care dezmembrau două mașini.
Carabinieirii au intervenit şi au reţinut doi bărbaţi: un român de 40 de ani, cunoscut deja de poliție, și un nigerian de 31 de ani. Al treilea complice a reușit să dispară. Cele două maşini, un Volkswagen Polo și a unui Renault Capture, fusese furate în aceeași zi din Martinsicuro şi, respectiv, Trani.

Mașinile fusese parțial demontate, iar piesele fusese încărcate într-un Fiat Ducato. La fața locului, carabinieirii au mai observat prezența altor două mașini, folosite probabil de cei trei complici: un Fiat Stilo și un Fiat Punto, transmite immediato.net.

Toate vehiculele au fost confiscate. Cei doi bărbaţi reţinuţi au fost percheziționat, aceştia având asupra lor suma 920 de euro, care a fost confiscată. Bărbaţii au fost reţinuţi, fiind plasaţi în arest preventiv.
Citeşte întreaga ştire:https://www.stiridiaspora.ro/italia-ajutat-de-doi-complici-un-roman-fura-masini-pe-care-le-dezmembra-prinsi-in-toiul-actiunii_447227.html