Londra. O româncă de 18 ani, acuzată de crimă. Ar fi otrăvit și jefuit doi bărbați

O româncă, în vârstă de 18 ani, din Barnet, Londra, a fost arestată marți sub acuzațiile de omor, otrăvire, furt și fraudă.
Conform BBC.com, Diana Cristea este acuzată de uciderea dansatorului irlandez Adrian Murphy și otrăvirea unui alt bărbat, în vârstă de 40 de ani la Walthamstow, estul Londrei, la sfârșitul lunii mai a anului trecut.

Trupul lui Adrian Murphy, în vârstă de 43 de ani, a fost descoperit pe 4 iunie în Battersea, în timp ce bărbatul de 40 de ani a fost găsit inconștient la Walthamstow, în data de 30 mai 2019.

Diana Cristea a fost acuzată de o crimă, o otrăvire, două acuzații de furt și două infracțiuni de fraudă prin reprezentare falsă.

Alături de Diana Cristea este acuzat și Joel Osei, în vârstă de 25 de ani, arestat pe 24 octombrie și acuzat de două infracțiuni de administrare a unei substanțe prin care s-a pus în pericol viața, în raport cu ambele incidente menționate. De asemenea, mai este acuzat de două furturi și două infracțiuni de reprezentare falsă, în raport cu ambele victime. Ulterior, el a fost acuzat și de uciderea lui Murphy la data de 5 decembrie.
Citeşte întreaga ştire:https://www.stiridiaspora.ro/londra-o-romanca-de-18-ani-acuzata-de-crima-ar-fi-otravit-i-jefuit-doi-barba-i_435028.html