Lucian Bute pregătește o tabără de box pentru copii, în Canada.

După ce, în martie 2019, și-a anunțat cu ochii în lacrimi despărțirea de ringul de box, Lucian Bute, 39 de ani, se pregătește pentru cariera de antrenor.
Fostul campion mondial IBF la supermijlocie timp de aproape cinci ani își va deschide o tabără de box pentru copii, în Canada. Evenimentul va avea loc în vara anului 2020, iar tabăra va fi ”instalată” în Laval, aproape de Montreal (Canada), localitate în care locuiește familia Bute. Știrea a fost anunțată chiar pe fostul pugilist, supranumit ”Mister OK”, pe site-ul său de Facebook. ”Stați aproape… În curând, amănunte despre tabăra mea de box pentru copii în vara lui 2020, în colaborare cu Carrefour Multisports din Laval”, a fost anunțul făcut de Lucian Bute. În martie 2019, Lucian Bute anunța, în conferința de presă susținută la Montreal: ”S-a terminat pentru mine. La 39 de ani, este momentul să dau pagina. Asta este viaţa, îmi e foarte greu, dar ştiu că e cea mai bună decizie. Sunt sănătos şi vreau să mă ocup de familie. Cei doi copii ai mei sunt cel mai frumos cadou pe care l-am primit Chiar dacă voi mai primi oferte, le voi refuza. Când iau o decizie, e definitivă şi nu mă întorc”. Lucian Bute, soția sa, Elena, și cei doi copii ai cuplului, Ema Anabella și Eric Ștefan, locuiesc la 30 km de Montreal, într-o casă din localitatea Laval, achiziţionată în 2011, în schimbul sumei de 358.000 dolari.

Citeşte întreaga ştire: https://www.libertatea.ro/sport/lucian-bute-pregateste-o-tabara-de-box-pentru-copii-in-canada-mesajul-fostului-pugilist-2843237