O româncă a rămas blocată în Spania: „Nu e niciun zbor operabil către România. Am sunat la DSP Bucureşti, sună ocupat mereu”

O româncă aflată în Palma de Mallorca a declarat pentru Digi24 că nu știe cu ce să se întoarcă în țară, întrucât compania aeriană de unde a cumpărat biletul nu i-a dat nicio informație, asta după ce, potrivit noilor informaţii publicate de Comitetului Național pentru Situații de Urgență, Spania intră de mâine din nou pe lista țărilor din zona galbenă.
Femeia a spus că a sunat de mai multe ori la DSP București pentru a cere informații, dar că nici acolo nu a răspuns nimeni, întrucât sună ocupat încontinuu.

„Nu știm absolut nimic. Am contactat compania aeriană și ni s-a spus să așteptăm informații pentru că nici ei nu știu exact ce se va întâmpla. Sunt foarte dezamăgită pentru că nici nu știu cum mă voi întoarce.
Citeşte întreaga ştire:https://www.romaniatv.net/o-romanca-a-ramas-blocata-in-spania–nu-e-niciun-zbor-operabil-catre-romania–am-sunat-la-dsp-bucuresti–suna-ocupat-mereu_532832.html