O tânără din Italia, dată dispărută în urmă cu o lună, ar fi fost ucisă la comanda părinţilor, care au vrut s-o pedepsească.

O tânără din Italia, în vârstă de 18 ani, dispărută în urmă cu o lună, ar fi fost ucisă chiar la comanda părinţilor ei, iar crima propriu zisă ar fi fost comisă unchiul fetei. În urmă cu un an, fata s-a opus unei căsătorii aranjate de părinţi şi de atunci au apărut tensiuni uriaşe în familie, iar părinţii au considerat că trebuie pedepsită, potrivit Corriere della Sera.
După ce a refuzat să se mărite cu bărbatul ales de părinţi, Saman Abbas, de origine pakistaneză, a locuit o perioadă într-un centru social din altă localitate, dar a decis să se întoarcă acasă în urmă cu câteva luni, conform Digi24. În acest timp, fata a început o relaţie amoroasă cu un bărbat din ţara ei natală. Părinţii nu au acceptat această idilă. Tânăra i-a mărturisit iubitului ei faptul că părinţii vor să o pedepsească. În ziua dispariţiei, aceasta i-a trimis un mesaj bărbatului în care a mărturisit că şi-a auzit mama vorbind despre uciderea ei. Cuplul a stabilit că dacă Saman nu-i va trimite vreun semn timp de 48 de ore, acesta să meargă să anunţe autorităţile. Astfel, a început ancheta într-un caz în care până acum au fost adunate probe şocanţe. Saman a fost surprinsă pe camerele de supraveghere că a aplecat cu părinţii ei, iar după câteva ore aceştia s-au întors acasă fără ea. În alte imagini, unchiul fetei este văzut cărând o lopată şi alte instrumente de săpat. În plus, fratele minor al fetei le-a mărturisit anchetatorilor că a fost instruit de către părinţi să spună că Saman a plecat în Pakistan, în timp ce ei le-ar fi spus altor persoane că este în Belgia. Însă cea mai şocantă probă este un mesaj text transmis de unchiul fetei, în care acesta transmite familiei că „treaba a fost bine făcută”. Ancheta în acest caz este în plină desfăşurare, fiind deocamdată cercetate 5 persoane.

Citeşte întreaga ştire:https://adevarul.ro/international/europa/o-tanara-italia-data-disparuta-urma-luna-fost-ucisa-comanda-parintilor-vrut-s-o-pedepseasca-1_60bdfd205163ec4271d99f4a/index.html