Revelion 2019: Cele mai frumoase petreceri pe plaja sau in aer liber pentru noaptea de Anul Nou

Incepe numaratoarea inversa pentru petrecerile de Revelion. In tara sau in strainatate, cu totii cautam cele mai spectaculoase locuri si cele mai frumoase petreceri pentru noaptea de Anul Nou. Petreceri in aer liber sau pe plaja, concerte, spectacole de gala, focuri de artificii, toate vor avea loc in noaptea din ani, trebuie doar sa iti alegi destinatia.
In fiecare an, peste jumatate de milion de persoane isi petrec noaptea din ani In Londra. Nu doar pentru ca londonezii organizeaza unele dintre cele mai frumoase petreceri de Revelion, dar, mai ales, pentru spectacolul de artificii. Timp de opt minute, oamenii admira, de pe malul Tamisei, artificiile care se ridica deasupra cladirilor istorice. Pentru ca atrage foarte multi turisti, spectacolul de artificii din noaptea de Revelion este pe bani. Un bilet costa 10 lire, insa daca vrei sa iei parte la spectacol ar trebui sa te grabesti pentru ca biletele se vand foarte repede.
Incarcat de cultura si istorie, Viena este un oras care poate fi vizitat in orice perioada a anului. De Anul Nou, insa, toate atmosfera se transforma intr-una de sarbatoare: petreceri in strada, evenimente de gala, ringuri de dans, opera si opereta. Petrecerea incepe in jurul orei 2 a.m. si se termina spre dimineata. La mizeul noptii, un spectaculos foc de artificii va atrage atentia tuturor petrecaretilor. Vienezii stiu nu doar sa petreaca, dar stiu si cum sa isi revina a doua zi: cu un brunch si apoi cu un concert al Orchestrei Filarmonice Vieneze.
Daca nu vrei sa iti petreci vacanta de Revelion intr-una din capitalele europene aglomerate, Reykjavik, capitala Islandei, iti va oferi o altfel de experienta. Destinatia nu este pentru cei care au o problema cu frigul si nici pentru cei carora le place sa petreaca pana tarziu in noapte. Islandezii nu sunt foarte petrecareti, astfel ca spectacolul de artificii este programat in fiecare an in jurul orei 9 p.m.
In Reykjavik, autoritatile nu organizeaza niciun eveniment pentru a marca trecerea dintre ani, insa locuitorii se mobilizeaza pe cont propriu si isi pregatesc singuri spectacolele cu artificii.
Nu trebuie sa calatoresti pana in New York ca sa ai parte de cea mai grozava petrecere de Revelion. Dubrovnik, nu doar ca este aproape de casa, dar cei de acolo organizeaza unele din cele mai reusite petreceri si concerte in aer liber. Si daca tot ajungi in Dubrovnik, rezerva-ti cateva zile ca sa descoperi orasul, o combinatie perfecta intre istorie si natura.
Cei care vor sa petreaca Revelionul cat mai departe de casa, pot opta pentru o vacanta in Brazilia. In Rio de Janeiro se organizeaza de Anul Nou cele mai frumoase petreceri pe plaja. Petrecerile se intind de-a lungul celor patru kilometri de plaja, unde turistii se vor simti rasfatati: samba, sampanie, 20 de minute de focuri de artificii si cei mai mari petrecareti.
Pentru cei care vor sa petreaca noaptea dintre ani intr-o destinatie calda, Thailanda este o varianta de luat in calcul. Pe insulele din Thailanda se organizeaza tot timpul anului petreceri pe plaja, insa in noaptea dintre ani totul capata o alta dimensiune. Pentru tineri, insula Koh Phangan este cel mai potrivit loc in care sa ii prinda Anul Nou. Petrecerile pe plaja tin pana dimineata si se termina, adesea, cu o baie in mare.
Sydney este printre primele orase de pe glob care sarbatoresc Anul Nou. Focurile de artificii de pe Podul Harbour sunt urmarite in fiecare an de un milion de oameni care privesc spectacolul de pe tarm sau din barcile inchiriate.
Acest articol a fost preluat de pe www.wall-street.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *