Spania. Tânăr român, autorul unui atac criminal: A intrat cu mașina în mulțime

Poliția din Barcelona a arestat, noaptea trecută, un bărbat de naționalitate română ca autor al unei presupuse infracțiuni de tentativă de omor, după ce a încercat să treacă peste clienților unui bar cu mașina lui.
Evenimentele s-au petrecut joi, în jurul orei locale 22.00, în Sant Andreu. Bărbatul, de naționalitate română și vârstă medie, a intrat în plin cu mașina pe terasa unui bar unde stăteau mai mulți oameni.

Din fericire, vehiculul a lovit un stâlp și astfel a fost evitată pierderea de vieți omenești.

Acțiunea rapidă a locuitorilor și a Poliției din Barcelona a permis arestarea rapidă a bărbatului. Anchetele efectuate de poliția orașului la fața locului au confirmat că bărbatul avea intenții clare de a conduce mașina peste unul dintre clienții barului La Taverna din cauza unei tensiuni personale între ei.

Bărbatul, care a fost arestat pentru tentativă de omucidere, avea 0,53% alcool pur în aerul expirat, o rată de două ori mai mare decât este permis.

Bărbatul arestat, care are mai multe antecedente, după cum a aflat ElCaso.com, a fost predat către Mossos d’Esquadra, urmând a fi prezentat apoi pentru reținere.
Citeşte întreaga ştire:https://www.stiridiaspora.ro/spania-tanar-roman-autorul-unui-atac-criminal-a-intrat-cu-ma-ina-in-mul-ime_446116.html