Topul celor mai căutate destinații de vacanță ale românilor. Trebuie neapărat să le vizitezi și tu

După ridicarea restricțiilor anti-COVID, românii se pot bucura, în sfârșit, de un concediu de vară pe cinste, pentru că nu mai sunt nevoiți să stea în case din cauza virusului COVID-10. Care este topul celor mai căutate destinații de vacanță ale românilor. Cererile au crescut considerabil! Trebuie neapărat să vizitezi și tu aceste locuri.
După doi ani de pandemie, românii se pot distra, în sfârșit! Datele Google arată că intenția oamenilor de călători în acest an este mult mai mare decât în ultimii trei ani. Care sunt destinațiile de vacanță preferate din 2022.
Topul celor mai căutate destinații de vacanță ale românilor
Primele date arată că românii vor să meargă în vacanță în străinătate, în special în Grecia, Turcia, Bulgaria, Italia, Egipt și Spania. În acest an, cererea de călătorie a oamenilor din țara noastră a fost cu 35% mai mare decât în anul 2019, cu o vară înainte de pandemia de COVID-19.
Citeşte întreaga ştire:https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/topul-celor-mai-cautate-destinatii-de-vacanta-ale-romanilor-trebuie-neaparat-sa-le-vizitezi-si-tu-280906.html