Un jucator de la Informatica, in lotul Romaniei care se pregateste pentru Mondial, la Timisoara

TIMISOARA. Prima reprezentativa de futsal a Romaniei e cea mai grabita in 2020! Nationala pregatita de Robert Lupu se reuneste duminica, 5 ianuarie, la Timisoara pentru un stagiu de pregatire ce se va incheia vineri, 10 ianuarie. Din lot, face parte si Vai Ilas, antrenor-jucator la Informatica Timisoara.

Peste mai putin de o luna, Romania va debuta in Elite Round-ul calificarilor pentru FIFA Futsal World Cup, competitie care se va desfasura in Lituania, in perioada 12 septembrie – 4 octombrie 2020.

Meciurile Grupei D din preliminariile europene vor fi gazduite de ”Sportovní hala Vodova” din Brno, Cehia.

Iata programul Grupei D:
2 februarie: Cehia – Slovenia, Kazahstan – Romania
3 februarie: Cehia – Romania, Slovenia – Kazahstan
5 februarie: Romania – Slovenia, Kazahstan – Cehia

Castigatoarea grupei se califica la Cupa Mondiala, in timp ce a doua clasata va disputa o dubla de baraj cu locul doi din Grupa C, din care fac parte Rusia, Croatia, Slovacia si Azerbaidjan.
Din lotul pentru Brno, lipsesc de la această prima actiune a echipei nationale patru oameni de bază: Carlos Ique Ribeiro, Felipe Oliveira, Paulo Ferreira si Sávio Valadares.

Iata lotul convocat de selectionerul Robert Lupu: Petrisor Tonita (Dunarea Calarasi), Andrei Grigoras (United Galati), Vlad Iancu (Autobergamo Deva) – portari. Sergiu Gavrila (Autobergamo Deva), Valentin Ilas (Informatica Timisoara), Cristian Matei, Adrian Panzaru, Bogdan Covaci, Hadnagy István (toti patru de la Imperial WET Miercurea Ciuc), Mimi Stoica, Andrei Craciun (ambii de la United Galati), Ionut Movileanu, Marinica Plugaru (ambii de la Dunarea Calarasi), Szabolcs Mánya (FK Odorheiu Secuiesc) si László Szőcs (in prezent liber de contract).
Citeşte întreaga ştire:https://www.opiniatimisoarei.ro/un-jucator-de-la-informatica-in-lotul-romaniei-care-se-pregateste-pentru-mondial-la-timisoara/05/01/2020