Cum au furat doi șoferi români sute de litri de motorină în Italia. Polițiștii, surprinși de ideea lor

Doi șoferi români au fost arestați în Italia pentru că au furat sute de litri de motorină cu un sistem ingenios, scrie Alessandria News.

Polițiștii au fost alertați de un șofer de TIR din Polonia. Acesta a semnalat că alți doi șoferi i-au furat motorină din rezervor.

TIR-ul condus de români a fost despistat de agenți, care au observat urme de motorină în exteriorul rezervorului. Cei doi au încercat să se ascundă în cabină.

Polițiștii italieni au descoperit un sistem care cuprindea o pompă electrică și mai multe conducte legate la rezervor. În total, autoritățile au stabilit că românii au furat cu dispozitivul lor peste 450 de litri de motorină din alte autovehicule.

Tinerii în vârstă de 36 de ani și de 23 de ani au fost conduși în arest, apoi au fost judecați prin sistem electronic. Ei au fost găsiți vinovați de furt și au fost eliberați condiționat.
Citeşte întreaga ştire:https://stirileprotv.ro/stiri/international/cum-au-furat-doi-soferi-romani-sute-de-litri-de-motorina-in-italia-politistii-surprinsi-de-ideea-lor.html