Doi soți români din Italia condamnați pentru proxenetism. Fratele bărbatului este căutat de autorități

Doi soți români din localitatea italiană Marsala (Sicilia) au fost condamnați la închisoare pentru proxenetism, în timp ce un al treilea cetățean român este căutat de autoritățile italiene pentru a fi pus sub arest.

Potrivit ziarului local TP24, Costantin Chiciug, în vârstă de 37 de ani și soția lui, Petronela Constantin, au fost condamnați la trei ani și 6 luni de închisoare, respectiv un an și 6 luni, cu suspendare, acuzați fiind că au obligat mai multe tinere românce să se prostitueze. Ancheta carabinierilor din Marsala a început în luna mai a anului 2018 când una dintre tinerele exploatate de cei doi soți și de fratele bărbatului, Florin Chiciug, în vârstă de 25 de ani, i-a denunțat pentru proxenetism.

În urma verificărilor făcute de carabinieri în cadrul anchetei, s-a constatat că bărbatul român de 37 de ani era cel care se ocupa de găsirea clienților pentru femeile românce exploatate, rapoartele fiind întreținute în mai multe localități din zonă. Banii obținuți din această activitate ilegală intrau de cele mai multe ori în buzunarul lui Constantin Chiciug care încasa în medie între 30 și 50 de euro, uneori ajungând până la 400 de euro pe noapte.
Florin Chiciug era cel care se ocupa de protecția fetelor și intervenea în cazul în care clienții refuzau să plătească sau dacă fetele refuzau să întrețină raporturi cu bărbații care plăteau pentru astfel de servicii. Petronela Constantin, în schimb, se ocupa de recrutarea fetelor pe care le constrângeau apoi să-și vândă corpul.

În prezent, Florin este dat în urmărire generală și este căutat de autoritățile italiene pentru a fi judecat. Anchetatorii nu exclud posibilitatea ca acesta să se fi întors în România.
Citeşte întreaga ştire:https://www.rotalianul.com/italia-doi-soti-romani-condamnati-pentru-proxenetism-fratele-barbatului-este-cautat-de-autoritati/