Italia. Un român a mers la poliție să reclame un furt. A plecat acasă AMENDAT și cu dosar

Un român stabilit în Italia a mers la secția de poliție pentru a depune o plângere pentru furt, însă a ajuns chiar el să fie amendat.

În timp ce tânărul își aștepta rândul pentru a depune o plângere pentru a reclama un furt, doi agenți l-au recunoscut ca fiind participant al unei petreceri cu muzică rave de pe muntele Moro, unde forțele de ordine au descins cu câteva zile în urmă din cauza nerespectării măsurilor de combatere a pandemiei de Covid-19.

Atunci când agenții au descins la petrecere, tânărul român a început să facă diferite gesturi obscene către ei și să le adreseze injurii, apoi a fugit înainte de a putea fi legitimat.

După ce a fost recunoscut chiar în secția de poliție, oamenii legii i-au în telefon diferite materiale video și foto care îl plasau pe acesta chiar la petrecerea de unde reușise să scape basma curată. Pe înregistrările video se putea auzi chiar și cum acesta profera injurii și arăta diferite gesturi obscene împotriva polițiștilor veniți să oprească petrecerea ilegală.
Citeste mai mult:https://www.stiridiaspora.ro/italia-un-roman-mers-la-politie-sa-reclame-un-furt-a-plecat-acasa-amendat-si-cu-dosar_464402.html