Monstrul din Italia, care a ţinut sechestrată şi a chinuit o româncă 10 ani, condamnat

În urmă cu mai mulţi ani, o tânără româncă a plecat să muncească în Italia ca îngrijitoare. Ajunsă acolo, a fost sechestrată timp de zece ani, de la vârsta de 19 ani, într-o baracă, fiind ţinută într-o continuă stare de sclavie și supusă la violență fizică și sexuală.

BUCUREŞTI, 19 feb – Sputnik, Doina Crainic. De când a ajuns în Italia, în 2007, Mariana a fost sechestrată timp de zece ani, de la vârsta de 19 ani, fiind închisă într-o baracă, ţinută fără lumină şi căldură şi supusă unor umilinţe greu de imaginat. În tot acest timp, a născut şi doi copii, un băiat și o fetiță.

Monstrul care a chinuit-o, Francesco Giordano, un italian de 52 de ani, a fost condamnat ieri la 20 de ani de închisoare, potrivit gazetaromaneasca.com.

„M-am angajat să îi fiu îngrijitoare pentru mama lui. Bărbatul o bătea ca să moară mai repede. Am fost de față. O lovea cu pumnii și picioarele. Erau condiții inumane. Am încercat să intervin, dar m-a bătut și pe mine. Am aflat că de fapt femeia era soția lui și era bolnavă de cancer”, a povestit Mariana, traumatizată pe viaţă de această experienţă cumplită.

Ea a mai spus că a fost bătută şi violată continuu şi că nu a putut avea niciun contact cu exteriorul, întrucât monstrul sigilase și ferestrele. Mariana a mai povestit că, la un an de la naşterea primului copil, a încercat să scape, găsind geamul de la baie deschis.

„Am găsit geamul de la baie deschis într-o zi, am făcut o coardă din cearceafuri ca să pot să plec, dar m-a prins. M-a bătut rău, apoi mi-a băgat cearceaful în gură. Am trăit în teroare”, a spus femeia într-un interviu în toamna anului trecut.
Monstrul, din Lameto, a fost acuzat de maltratare în familie, înrobire și violență sexuală multi-agravată și condamnat la 20 de ani de închisoare.
Citeşte întreaga ştire:https://ro.sputnik.md/International/20200219/29255873/Monstrul-din-Italia-care-a-tinut-sechestrat-si-a-chinuit-o-romanca-10-ani-condamnat.html