O tânără româncă a fost omorâtă cu sânge rece în Austria

O tânără româncă a fost omorâtă în Salzburg, Austria. Un bărbat de origine sârbă, în vârstă de 26 de ani, și-a omorât soția româncă, o tânără de numai 22 de ani. Tragedia a avut loc în timp ce fetițele lor dormeau în camera alăturată.
Potrivit informațiilor furnizate de presa străină, românca ar fi fost omorâtă în noaptea de duminică spre luni.

O tânără româncă a fost omorâtă în Austria.
Potrivit filmului tragediei, bărbatul a pus mâna pe un cuțit de bucătărie și a înjunghiat-o pe soția lui fără să stea pe gânduri. Fetițele lor, în vârstă de trei ani, respectiv șapte luni, dormeau în camera alăturată. Micuțele au fost luate de bunica lor în aceeași seară. Potrivit presei din Austria femeia avea pașaport românesc.
Tragedie s-a întâmplat la etajul 4 al unei clădiri rezidențiale din districtul Salzburg din Schallmoos, aproape de miezul nopții, s-au deplasat ambulanța și poliția.

Asasinul româncei mersese înainte la o secție de poliție, unde a recunoscut că și-a omorât soția. Apoi, bărbatul a sunat o bonă și a întrebat-o dacă poate să aibă grijă de fetițele lor care dorm.

” Pentru ca bona să nu o găsească pe femeia moartă, a ascuns cadavrul în lada de la o canapea”, a declarat Nina Laubichler de la poliția din Salzburg.

Trupul femeii a fost descoperit de către oamenii legii alături de părinții acesteia, în lada de la canapea, așa cum precizase criminalul.
Citeste mai mult:https://www.bzi.ro/o-tanara-romanca-a-fost-omorata-cu-sange-rece-in-austria-4153361