Tragedie în Italia. Misterul românilor înjunghiați în centrul orașului Milano

Câțiva trecători au observat un bărbat plin de sânge în Corso Garibaldi, din centrul orașului Milano, Italia.
Scene de groază au avut loc, în noaptea de luni spre marți, la Milano, când mai mulți trecători au văzut un bărbat găsit înjunghiat și prăbușiț pe stradă din cauza rănilor suferite.

Imediat, cei care au descoperit tragedia au anunțat poliția, sunând la numărul de urgență 112, cerând ajutorul. Totul s-a întâmplat în jurul orei locale 22:22. Bărbatul era în agonie. La fața locului au sosit polițiști dar și o echipă medicală. În timp ce medicii îi acordau primul ajutor și deja îi tratau, polițiștii italieni au început cercetările.

Individul avea mai multe urme de înjunghiere la nivelul feței și a gâtului și, ulterior, a fost identificat. Este vorba despre un român de 54 de ani despre care se știe că este un om al străzii. În momentul în care medicii se pregăteau să-l urce în ambulanță și să îl transporte la spital, polițiștii au fost informați că, la câteva sute de metri, în Piazzale Marengo, un alt bărbat este întins pe jos și plin de sânge.

Oamenii legii au mers de urgență în locul indicat și au observat că cea de-a doua victimă prezenta, de asemenea, urme de înjunghiere la nivelul capului. Ei au aflat că bărbatul este român, are 53 de ani, fiind tot om al străzii. Cei doi bărbați înjunghiați au fost duși în stare gravă la spital, dar stabilă.
Cazul celor doi români găsiți înjunghiați este învăluit în mister. Anchetatorii susțin că ar exista un martor care a spus că ar fi văzut un bărbat care i-ar fi atacat pe cei doi oameni ai străzii. Anchetatorii italieni mai au o variantă: aceea potrivit căreia cei doi oameni ai străzii s-au înjunghiat reciproc, iar apoi bărbatul de 53 de ani s-a mai deplasat câteva sute de metri înainte să își piardă și el cunoștința din cauza sângerării abundente, potrivit cancan.ro
Citeşte întreaga ştire:https://evz.ro/tragedie-in-italia-misterul-romanilor-injunghiati-in-centrul-orasului-milano.html