Un bărbat întors în Spania după reluarea zborurilor și-a găsit locuința ocupată ilegal de români.

Aproape 2.000 de locuințe din regiunea spaniolă Andaluzia au ajuns să fie ocupate ilegal, cel mai mare nivel atins vreodată, spre disperarea proprietarilor care trebuie să apeleze la instanțe ca să scape de chiriașii ilegali.

Poliția și serviciile sociale fac cu greu față situației. Legea a fost modificată recent, dar sunt necesare luni întregi și multe înfățiștări în instanță pentru a obține un rezultat, potrivit Euro Weekly News.

Mulți expați britanici care au revenit în Andaluzia după ridicarea restricțiilor de călătorie au descoperit că încuietorile le-au fost schimbate, iar în locuințele le fuseseră ocupate ilegal.

Asta a pățit și Mark Holmes, care nu a putut intra în locuința sa din Calahonda, ocupată ilegal de mai multe persoane de origine română. Poliția a fost chemată, iar „chiriașii” a arătat un contract care le dădea dreptul să fie acolo.
Citeşte întreaga ştire:https://stirileprotv.ro/stiri/international/un-barbat-intors-in-spania-dupa-reluarea-zborurilor-si-a-gasit-locuinta-ocupata-ilegal-de-romani-ce-a-facut.html