A plecat la muncă în Franţa! Familia l-a dat dispărut pe băiatul de 21 de ani!

Un tânăr de 21 de ani a plecat la muncă în Franţa. Din păcate, familia nu mai ştie nimic despre el de aproximativ trei săptămâni.

Băiatul a plecat spre Franța în urmă cu trei săptămâni. De atunci familia nu mai ştie nimic de viaţa lui.
Un tânăr de 21 de ani din Mihalț este dispărut fără urmă de aproape trei săptămâni. Marius Ordean a plecat înspre Franța, unde lucra de ceva vreme. Acesta a plecat singur din Mihalț, la volanul mașinii personale, cu numărul de înmatriculare AB 92 BMW.
urnalişii de la Alba24.ro a luat legătura cu mătușa tânărului pentru a afla mai multe detalii despre nepotul său.

Potrivit acesteia, tânărul ținea zilnic legătura cu sora sa. Când a plecat înspre Franța, ultima dată, tânărul i-a spus surorii sale că se află într-o parcare de pe teritoriul Germaniei, unde se odihnea.

Telefonul nu mai funcționează și acesta nu poate fi contactat nici pe Facebook de către familie
Mătușa tânărului Marius Ordean mai susține că sora băiatului a raportat dispariția acestuia la postul de poliție din Mihalț.

Iar într-o postare pe social media, unchiul băiatului face un apel în speranța că își cineva l-a văuz pe nepotul său. Acesta ar fi plecat spre Franța acum trei săptămâni, iar de atunci nu se mai știe nimic de soarta sa. A dispărut în neant.
„El este nepotul meu, Marius Ordean. A plecat din România spre Franța acum trei săptămâni și de atunci nu mai știm nimic de el. Dacă știți ceva de el sau aveți orice informație vă rog să mă contactați. Distribuiți vă rog pe alte grupuri, poate reușim sa îl găsim!” a scris aceasta pe social media.
Familia îl caută cu disperare. Dacă cineva deține informații legate de tânăr să apeleze la numărul de urgență 112.
Un alt caz asemănător: Un tânăr din localitatea Băilești, județul Dolj, a dispărut fără urmă după ce, în urmă cu două săptămâni, a plecat la muncă în străinătate. Familia bărbatului spune că nu a mai reușit să intre în legătură cu el de atunci.Vasile Măcărău, în vârstă de 34 de ani, a plecat la muncă în Germania pe data de 19 mai, transmite IPJ Dolj, și de atunci nu se mai știe nimic de el. Potrivit sursei citate, la momentul plecării bărbatul era îmbrăcat cu o bluză de trening de culoare roșie, un tricou albastru, blugi albastru deschis, purta pantofi sport și avea cu el un geamantan cu haine, precum și actele de identitate și un telefon mobil.
Citeşte întreaga ştire:https://evz.ro/a-plecat-la-munca-in-franta-familia-l-a-dat-disparut-pe-baiatul-de-21-de-ani-foto.html