Ryanair a lansat o noua ruta catre Israel

Compania Ryanair a lansat o noua ruta din Bucuresti catre Tel Aviv. Noua ruta va fi operata cu o frecventa de doua zboruri saptamanale si va debuta in aprilie 2019.

Programul de vara 2019 al Ryanair, din Bucuresti, ofera 19 rute in total, incluzand cele cinci rute noi catre Amman, Chania, Marsilia, Pescara si noua destinatie, Tel Aviv.

„Suntem incantati sa anuntam o noua ruta din Bucuresti catre Tel Aviv, care va debuta in aprilie 2019 si va fi operata cu o frecventa de doua zboruri saptamanale, parte a programului vara 2019. Pentru a sarbatori, oferim o reducere de pana la 30 de euro pentru calatoriile dus-intors din intreaga noastra retea de rute europene, pentru calatorii din Ianuarie pana la mijlocul lunii mai, si care sunt disponibile pentru rezervari pana duminica, 13 ianuarie”, a declarat Olga Pawlonka, Ryanair.
In pofida anularii a mii de zboruri si a problemelor cu pilotii, profitul net al Ryanair a crescut cu 10% in exercitiul financiar care s-a incheiat la 31 martie 2018, la 1,45 miliarde de euro, iar numarul de pasageri transportati a urcat cu 9%, la 130 de milioane.

Compania vrea sa-si extinda flota cu 50% pana in 2024, urmand sa ajunga sa transporte 200 de milioane de pasageri.
Ryanair, cea mai mare companie aeriana low-cost din Europa dupa numarul de pasageri, opereaza 21 de rute de pe aeroporturile din Romania, respectiv Bucuresti si Craiova.
Acest articol a fost preluat de pe www.wall-street.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *