Spania. O româncă l-a jefuit şi rănit pe fostul primar al Madridului, în plină stradă

Fostul primar al Madridului, José María Álvarez del Manzano, a fost agresat, azi dimineaţă, pe stradă, de o româncă. Femeia s-a apropiat de el cu intenția de a-i fura un ceas.
José María Álvarez del Manzano se plimba pe stradă când a fost oprit de o femeie de naționalitate română, care i-a adresat o întrebare. Apoi, tânăra l-a apucat de mână cu intenția de a-i fura ceasul. Álvarez del Manzano a opus rezistenţă şi s-a luptat cu femeia. Însă la un moment s-a dezechilibrat şi a căzut.

Potrivit semana.es, evenimentul a avut loc în acestă dimineaţă, la ora 10:40, în cartierul în cartierul Fuentelareyna. Un vecin a fost martor la scenă, a chemat polițiștii şi serviciul de urgență. Álvarez del Manzado care a suferit o rană la mână, dar a refuzat internarea. Ulterior, lucrătorii de la serviciul de salubrizare au găsit ceasul fostului primar. În acest moment, agenții secției de poliție Fuencarral au demarat o anchetă, deși victima încă nu a depus plângere.

José María Álvarez del Manzano a povestit cele întâmplate unui post tv: „O tânără s-a apropiat de mine să mă întrebe locația unei parohii. Atunci mi-a mulțumit, ținându-mă de mână și trăgându-mi ceasul. A fugit, deși am încercat să o reţin. Am reuşit să-i smulg geanta, în care era un act de identitate. Iată tâlharul care m-a jefuit! Am predat actele poliţiei. Am tras doar o sperietură, nu s-a întâmplat nimic”, a povestit fostul primar al Madridului. José María Álvarez del Manzano, în vârstă de 82 de ani, a fost primar al Madridului între anii 1991 și 2003.
Citeşte întreaga ştire:https://www.stiridiaspora.ro/spania-o-romanca-l-a-jefuit-si-ranit-pe-fostul-primar-al-madridului-in-plina-strada_445030.html