Trupul unui român mort într-un accident de muncă în Italia a fost aruncat la groapa de gunoi

Patronii unei firme de construcții din Torino au fost condamnați la închisoare, marți, după ce au aruncat la groapa de gunoi trupul unui angajat român care a murit pe șantier, potrivit Torino Today.

Vittorio Opessi, 56 de ani a fost condamnat la 7 ani de închisoare, în timp ce Antonino Marino, 55 de ani, a primit o pedeapsă de 4 ani după gratii. Aceștia au fost acuzați că au aruncat la groapa de gunoi cadavrul lui Mihai Iștoc, 45 de ani, după ce românul a murit într-un accident de muncă.

Tragedia a avut loc în iunie 2009, pe un șantier de construcții din apropiere de Torino. În timp ce spărgea un zid la înălțime, românul s-a dezechilibrat și a căzut de pe schelă. Trupul lui Mihai a fost descoperit de un alt angajat român, care i-a alertat pe patronii firmei, care l-au și intimidat pentru a nu raporta cazul autorităților, spun procurorii italieni.

De teama unor acțiuni legale, cei doi oameni de afaceri italieni au urcat trupul lui Mihai într-un camion și l-au aruncat într-o groapă de gunoi aflată la 60 de kilometri distanță.

Trupul românului a fost găsit câteva zile mai târziu, însă nu a putut fi identifica, deoarece era complet desfigurat și nu avea vreun document de identificare asupra sa.
Citeşte întreaga ştire:https://stirileprotv.ro/stiri/international/trupul-unui-roman-mort-intr-un-accident-de-munca-in-italia-a-fost-aruncat-la-groapa-de-gunoi.html