Un român și-a speriat colegii de celulă în Belgia. Se tem să nu fie violați

Un român, arestat preventiv de mai bine de doi ani în Belgia, pentru violarea, torturarea și uciderea unei tinere de 27 de ani, și-a speriat colegii de celulă, care se tem de agresiuni sexuale, scrie 7sur7.be.

Alexandru Caliniuc cântărește doar 60 kg și are 1,70 metri înălțime. ”Sunt mult mai puternic fizic decât el, dar nu mai pot dormi. Alexandru continuă să mă atingă noaptea”, a spus un prizonier polonez.

Acesta a declarat pentru Het Laatste Nieuws că atunci când se trezea, românul se uita la filme porno pe cheltuiala lui, la televizorul din celulă. Într-o noapte, Alexandru s-ar fi dezbrăcat și s-ar fi aruncat asupra lui. Atunci, polonezul a chemat un gardian: ”am spus că nu mai pot suporta situația.”

Românul l-a speriat cu comportamentul lui și pe Alexander Dean, un deținut care și-a ucis iubita și bunicii.

Acesta a declarat că cel puțin trei deținuți s-au plâns de comportamentul românului. Experții psihiatrici au susținut că Alexandru reprezintă un pericol pentru societate.
Citeşte întreaga ştire:https://stirileprotv.ro/divers/un-roman-si-a-speriat-colegii-de-celula-in-belgia-se-tem-sa-nu-fie-violati.html